Explore
 Lists  Reviews  Images  Update feed
Categories
MoviesTV ShowsMusicBooksGamesDVDs/Blu-RayPeopleArt & DesignPlacesWeb TV & PodcastsToys & CollectiblesComic Book SeriesBeautyAnimals   View more categories »
Listal logo
All reviews - Movies (17)

The Boat That Rocked review

Posted : 8 years, 11 months ago on 16 August 2009 08:44 (A review of The Boat That Rocked)

Näyttelijäkaarti loistava. Musiikki mahtavaa. Huumori suoraan sydämestä. Elokuva oli suorastaan valloittava. Tiesin odottaa kiinnostavia hetkiä näiden heppujen parissa, mutta odotukset ylittyivät täysin.

Omassa genressään aivan nappisuoritus!


0 comments, Reply to this entry

I Love You, Man review

Posted : 8 years, 11 months ago on 16 August 2009 08:38 (A review of I Love You, Man)

En tiedä miksi, mutta tämä elokuva iski ihan mukavasti. Myötähäpeän tunteita sai kyllä käydä elokuvan aikana läpi, mutta tässä myötähäpeäkin oli leppoisaa. Paul Rudd on mainio hiukan jäykähkön nörttimiehen roolissaan. Viihdyttävää on seurata, miten kauluspaidan napit löystyvät ja miehestä kuoriutuu letkeä basisti.

Tästä tuli vaan hyvä mieli.


0 comments, Reply to this entry

17 Again (2009) review

Posted : 8 years, 11 months ago on 16 August 2009 08:33 (A review of 17 Again (2009))

Tämä oli melkein kivuliasta katsottavaa. Ajatus on melkein sama, kuin Freaky Fridayssa, mutta hiukan eri twistillä. Toteutus vain ei ole yhtä vahva.

Totaalisessa nollaustilassa tämä voi toimia, mutta jos vähääkään kaipaa elokuvaltaan sisältöä, niin tämä ei ehkä ole paras valinta.


0 comments, Reply to this entry

Ghosts of Girlfriends Past review

Posted : 8 years, 11 months ago on 16 August 2009 08:30 (A review of Ghosts of Girlfriends Past)

En todella tiedä, mitä tästä elokuvasta voisi sanoa. Ajatus sinänsä ok, toteutus ei niinkään. Matthew McConaugheyn hymy ei ihan kannattele elokuvaa alusta loppuun.

Muutamia ihan viihdyttäviä hetkiä elokuvassa oli ja tämä sopii aivot-off -viihteeksi ihan hyvin. Mitäänsanomatonta taustamusiikkia, ei hyvää ei läpihuonoa.


0 comments, Reply to this entry

Valkyrie (2008) review

Posted : 8 years, 11 months ago on 16 August 2009 08:26 (A review of Valkyrie (2008))

Kenellekään ei liene yllätys, että Operaatio Valkyrie epäonnistui. Siitä huolimatta elokuvassa onnistuttiin rakentamaan lieviä jännitteitä niin, että elokuva piti otteessaan.

Tom Cruisesta en ole koskaan suuremmin välittänyt, eikä hän tässäkään elokuvassa mitään järin loistavaa suoritusta tehnyt. Ammattitaitoisen varmaa esiintymistä, totta kai, mutta ei mitään Oscarin arvoista nyt ainakaan.


0 comments, Reply to this entry

Push (2009) review

Posted : 8 years, 11 months ago on 16 August 2009 08:22 (A review of Push (2009))

Jossain ihmeellisessä mielenhäiriössä tämä elokuva tuli poimittua videovuokraamon hyllyltä. Melko mitäänsanomatonta toimintahuttua, tuttua tusinakamaa.

Dakota Fanningin roolityö itseäni kiinnosti ja kyllähän tyttö siinä ihan hyvin onnistui. Välillä tosin tuntui siltä, että hän kadotti roolihahmonsa ja vain luki osaansa.

Juonellisesti ei tarjonnut suuria yllätyksiä eikä visuaalisesti mitään erityisiä herkkuja. Ajanviete, jonka olisi voinut jättää katsomatta, mutta toisaalta ei suunnattomasti harmita, että tuli katsottua.


0 comments, Reply to this entry

Angels & Demons review

Posted : 8 years, 11 months ago on 16 August 2009 08:17 (A review of Angels & Demons)

Enkelit ja Demonit oli, jos mahdollista, vielä Da Vinci -koodiakin surkeampi. Tom Hanks oli suurin piirtein yhtä yllätyksekäs ja ilmeikäs kuin villalapanen.

Kun kirja perustui pitkälti yksityiskohtiin ja niiden perusteella ratkaisun löytämiseen, oli elokuvaversiossa (osittain ymmärrettävästi, kylläkin) vedetty mutkia suoriksi. Kun kirjakaan ei ollut mikään elämää suurempi teos, niin ei liene ihme elokuvaversion seuraavan samaa linjaa. Jostain syystä kuitenkin odotin parempaa.


0 comments, Reply to this entry


« Prev 1 2Next »

Insert image

drop image here
(or click)
or enter URL:
 link image?  square?

Insert video

Format block